InlineLED™ is het handelsmerk voor het systeem van Led-verlichting van Flowmagic B.V.

De LED-verlichting heeft - vooral in de laatste jaren – sterk aan populariteit gewonnen door het besparende effect op milieu, levensduur en energie. Veel bedrijven gaan daarom over naar LED-belichting- c.q. LED-verlichting en leveren hierdoor bij aan een beter milieu. Bovendien kunnen zij veel geld besparen op energie.
 


 

InlineLED Mono/Duo
Leverbaar van 30cm tot 6 meter (koppelbaar).
Geschikt voor industriële toepassingen zoals koelcellen, parkeergarages, openbare gelegenheden. Lees verder

InlineLED Triangle
Leverbaar van 30cm tot 6 meter (koppelbaar).
Ontworpen voor showrooms, supermarkten.
Leverbaar zowel als een op zichzelf staand los armatuur alsook één lange lichtlijn. Eveneens leverbaar in combinatie met het Inline™ kabeldeel (achterprofiel).
Lees verder

InlineLED Lens
Leverbaar van 30cm tot 6 meter. Ontworpen voor het aanlichten van naamborden en van grote hoogten. Zeer geschikt voor toepassingen in vries- en koelhallen, magazijnen, bibliotheken en expositiehallen. Leverbaar tot IP-65 (waterdicht).  Lees verder

Werklampen
Ons meest gangbare model is waterdicht en stootvast.
Leverbaar als: werklamp Lees verder
Leverbaar als: Film/Video Lamp Lees verder

 

Uitleg en begrippen

 

CRI waarde: De Color Rendering Index is voor elk van onze InlineLED™-systemen boven de 75 Ra en afhankelijk van de kleur soms zelfs boven de 90 Ra. Dit betekent dat ons licht net zo mooi is als daglicht en natuurlijk buitenlicht.

Kleurtemperatuur: Standaard leveren wij alle lampen in de kleur 4000 Kelvin Neutraal Wit c.q. natuurlijk wit licht (NW Natural White). Bij Uw bestelling kunt U de standaard kleur aanpassen naar 3000 Kelvin warm wit licht (WW Warm White), of 5000 Kelvin koel wit licht (CW Cool White).

Levensduur: De levensduur van LED-verlichting wordt bepaald door de bedrijfstemperatuur. Doordat wij onze producten monteren op een zware robuuste behuizing met als doel te zorgen voor een passieve goede koeling, kunnen wij bij een omgevingstemperatuur van 40 graden een levensduur van meer dan 60.000 uur garanderen.

 


Mocht u vragen hebben of nadere toelichting wensen, dan kunt u ons altijd contact met ons opnemen. Voor maatwerk komen wij bij u langs en maken wij in samenspraak met u en conform uw wensen een offerte en kunnen wij op uw verzoek een lichtsimulatie verzorgen. Middels een lichtsimulatie verkrijgt u voordat een gebouw gereed is inzicht in hoe onze verlichting uw object voorziet van het juiste licht.

 

© Flowmagic BV - All rights reserved. Site developed by Flowmagic BV.