Flowmagic B.V. is producent en leverancier van industriële LED-verlichting. Al meer dan 35 jaar is Flowmagic een technisch ontwikkelingsbedrijf voor o.a. glastuinbouw en de utiliteit. De eerste Ledlampen welke wij ontwikkelden waren dan ook bedoeld voor toepassing in de glastuinbouw.
Door de samenwerking met diverse onderzoeksinstituten hebben wij ons in eerste instantie kunnen en mogen bewijzen in de agro-sector. Ook nu nog worden dagelijks nieuwe vindingen, producten of product-onderdelen in eigen beheer verder ontwikkeld en nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Deze innovaties kunnen naar de wens van de klant op maat worden gemaakt. Deze nieuwe vindingen kunnen meestal reeds binnen enkele weken in productie worden genomen. Zo werken wij continue aan een beter product en onderscheiden wij ons als een innoverend flexibel bedrijf.
 


 


 

Flow Magic heeft het InlineLED™ systeem speciaal ontwikkeld voor industriële licht- en belichtings- oplossingen, waarbij hoogwaardig licht en bedrijfsbetrouwbaarheid vereist is. Onze InlineLED™ systemen vindt u daarom ook bij zelfs de meest kritische opdrachtgevers in binnen- en buitenland.Indoor:

Het InlineLED™-systeem van Flowmagic is standaard beschikbaar met prismatische diffuser (in verschillende uitvoeringen leverbaar). Tevens zijn op maat toegesneden opties mogelijk, zoals met diverse lens-oplossingen, dan wel uitgevoerd in waterdichte tube of buis. Hierdoor zijn de InlineLED™ systemen flexibel inzetbaar in gebouwen van 2 meter tot wel 30m hoog.

Het InlineLED™ systeem is een flexibel systeem,
dat zowel is te gebruiken als een op zichzelf staand product, alsook kunnen worden opgebouwd tot lange lichtlijnen. Deze Lichtlijnen kunnen worden opgebouwd met het speciaal daartoe ontworpen InlineLED™ kabeldeel en kabel- en/of stekker- systemen.

 
Outdoor:
Voor outdoor-toepassingen heeft Flowmagic de mogelijkheid de InlineLED™ modules ook in de kwalificaties IP 65 tot IP 67 aan te bieden. Hierdoor ontstaan er extra toepassingsmogelijkheden.
 


 


 

Parkeergarages :
De modules kunnen in diverse lengtes worden geleverd, al dan niet voorzien van stekkers of mogelijkheden om door te koppelen.

De modules worden met montageklemmen geleverd en kunnen direct tegen de muur of aan het plafond worden bevestigd. Ook is een gependelde ophanging mogelijk.

 

De klanten van Flowmagic beslissen op commerciële basis over de aanschaf van LED-verlichting. Om de klant in zijn afwegingen te ondersteunen biedt Flowmagic op projectbasis een lichtsimulatie aan. Tevens worden de binnen een termijn van 10 jaar te effectueren kostenbesparingen in beeld gebracht in een vergelijkende bedrijfseconomische spreadsheet en verkrijgt u een vrijblijvende offerte. Het is uiteraard aan de klant om te beslissen.

Om u een idee te geven:
Het InlineLED™ systeem levert - afhankelijk van de toepassing – ca. 40-70% energiebesparing op en heeft een return-on-investment tijd van ca. 2 -5 jaar.


 


 

Wat Flowmagic betreft kunnen alle gebouwen in Nederland vanaf nu op rendabele economische basis met het InlineLED™ systeem veel energie besparen. Flowmagic werkt uitermate flexibel en klantgericht. Uiteraard maken wij ook graag een offerte voor Uw project!
 

 

© Flowmagic BV - All rights reserved. Site developed by Flowmagic BV.